MOZAïK RIDDERKERK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 462 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mozaïk Ridderkerk. Meer weten? Ontdek meer

5 sep 2022 om 21:40 Doner is aangebrand aan de randen, patat slap, vet en helemaal bruin. Buikpijn binnen 20 min na het eten… Wij raden bestellen echt af bij deze zaak. 1x = nooit meer.
2 sep 2022 om 19:19 Ik had gevraagd ham vervangen door champignons helaas niet gedaan
24 aug 2022 om 11:40 Lekker zoals altijd!
24 aug 2022 om 11:40 Heerlijk!
22 aug 2022 om 19:35 Bezorging was goed en optijd, en de pizza's waren erg lekker
21 aug 2022 om 19:38 Er zat geen knoflooksaus bij de bestelling en dat hoort er toch wel bij. De kapsalon zelf was lekker, maar met saus was het nog lekkerder geweest.
19 aug 2022 om 22:46 I don't know about other dishes but kapsalon is a Big disappointment... Never again... For the first time in my life I was unable to eat the food I had ordered.
19 aug 2022 om 19:59 Lekkere pasta's !!
15 aug 2022 om 20:57 Heerlijk eten en snel bezorgd !!
14 aug 2022 om 20:09 Onze bestelling van 3 pizza's klopte helaas niet. Op 2 van de 3 zat de helft van het beleg niet. Gebeld, raar gesprek. Wilde weten waarom ik nu eigenlijk belde. Bood uiteindelijk aan om nieuwe pizza's te maken, maar we hadden geen tijd meer. Jammer
12 aug 2022 om 19:39 Keurig op tijd! Lekker gegeten. Er zat een heerlijk stokbrood bij, maar geen beleg.
9 aug 2022 om 10:34 Super kapsalon. Goed doorgebakken patat in de kapsalon!